“Φέτα” αμυγδάλου

Καταχωρήθηκε στις 27/03/21

1 Ψήφοι Ψήφισε

Βασικός άξονας της διατροφής μου είναι το τρίπτυχο λαχανικά-πρωτεΐνη-υδατάνθρακας. Αν δεν τρως κρέας, ψάρι και τυρί, πρέπει να βαλθείς να βρεις τρόπους για να έχεις φυτική πρωτεΐνη στο πιάτο σου π.χ. βραστά όσπρια, χούμους, μπιφτέκια κτλ. Στα πλαίσια αυτά λοιπόν έφτιαξα αυτή την υπέροχη “φέτα” αμυγδάλου! Γίνεται πανεύκολα, είναι πεντανόστιμη και θρεπτική. Μου αρέσει πολύ να την βάζω σε σαλάτα με ντοματίνια, ταιριάζει τέλεια! Αξίζει να την δοκιμάσετε! Είναι ένα σπιτικό τυράκι που φτιάχνεται από αμύγδαλα κι όχι κλεμμένο γάλα αγαελάδας…

Διάβασε τη συνταγή στο https://theveggiesisters.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις