79
Υλικά
- κιμάς μοσχαρίσιος 500 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- κρέμα γάλακτος 1 κουτί
- φρυγανιά 2 κσ
- κεφαλοτύρι 1 φλ
- κύμινο 0.5 κγ
- κανέλα 0.5 κγ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- ελαιόλαδο 3 κσ
- αυγά 2 τμχ
- φύλλο κρούστας 1 πκτ
- κρασί 0.5 φλ
Φλογέρες με κιμά ΑπόΈνα γευστικό ορεκτικό...Κιμάς μοσχαρίσιος - 500 γρ.Κρέμα γάλακτος - 1 κουτίΚεφαλοτύρι - 1 φλυτζάνι του τσαγιούΚύμινο - 1/2 κουταλάκι του γλυκούΑλάτι-πιπέρι - Αυγά - 2 τεμ.Κρασί - 1/2 φλυτζάνι του τσαγιούΟδηγίες: Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σοτάρουμε μαζί με τον κιμά σε μια πλατιά κατσαρόλα όπου έχουμε βάλει το ελαιόλαδο. Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε τα καρυκεύματα, το αλάτι,το πιπέρι και τα αφήνουμε να βράσουν. Χαμηλώνουμε την φωτιά, χτυπάμε τα αυγά, τρίβουμε το τυρί και τα προσθέτουμε στον κιμά μαζί με
Διάβασε τη συνταγή στο chefoulis.gr