102
Υλικά
- σοκολάτα 250 γρ
- βούτυρο 175 γρ
- αυγά 5 τμχ
- ζάχαρη άχνη 125 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 75 γρ
Λιώνουμε τη σοκολάτα με το βούτυρο σε μπεν μαρί. Κόβουμε το αντικολλητικό χαρτί σε λωρίδες, στο ύψος της φόρμας που θα χρησιμοποιήσουμε. Κόβουμε και τετράγωνα για να βάλουμε κάτω από τις φόρμες. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αβγά με τη ζάχαρη. Προσθέτουμε το αλεύρι κοσκινισμένο. Ενσωματώνουμε ανακατεύοντας το μίγμα σοκολάτας-βουτύρου.
Διάβασε τη συνταγή στο www.glykes-alchimies.gr