Σπιτική σκόνη κρεμμυδιού

Καταχωρήθηκε στις 27/03/21

1 Ψήφοι Ψήφισε

Η σκόνη κρεμμυδιού συνδυάζεται με διάφορα εδέσματα και ειδικά με κρέατα, πουλερικά και ψάρια. Είναι επίσης πολύ καλή επιλογή για λαδερά, πίτες και σούπες. Οι αρχαίοι τη χρησιμοποιούσαν τόσο για να νοστιμέψουν το φαγητό, όσο λόγω των φαρμακευτικών ιδιοτήτων που πίστευαν ότι διέθετε. Σκόνη κρεμμυδιού μπορούμε να προμηθευτούμε από όλα τα σούπερ μάρκετ, αλλά έχουμε τη δυνατότητα επίσης να φτιάξουμε πανεύκολα τη δική μας. Από τη στιγμή, λοιπόν, που δεν θέλει ιδιαίτερο κόπο, γιατί να μην προτιμήσουμε τη σπιτική; Το μόνο που θα χρειαστούμε για την παρασκευή της είναι 7-8 μεγάλα κρεμμύδια...

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.lovecook.gr

Περισσότερες συνταγές