36
Υλικά:4 φλυτζάνια ρύζι πλήρες (στρογγυλό)3 φλυτζάνια ρύζι αποφλοιωμένοκαι ένα φλυτζάνι κριθάριπου μπορείτε να εναλλάσετε από καιρό σε καιρόμε κχρί και νιφάδες από βρώμη.Εκτέλεση:Αφήνετε να μουλιάσουν τα δημητριακά όλο το βράδυ, ή για 24 ώρες εάν ο καιρός είναι πολύ κρύος. Τα βράζετε σε μέτρια φωτιά με ένα κομματάκι φύκι Kombou (προαιρετικά) μέσα σε σε 6 φλυτζάνια νερό (χρησιμοποιείτε το νερό όπου
Διάβασε τη συνταγή στο xortosyntages.blogspot.com