by admin

Μανιτάρια με Πλιγούρι, Κουρκουμά και Λάδι Τρούφας

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Το πλιγούρι μικρή το γνώριζα σαν ένα από τα βασικά συστατικά του γλυκού τραχανά της περιοχής μου, αυτό που στα καταστήματα με παραδοσιακά προϊόντα τον ονομάζουν γλυκό τραχανά Αρβανίτικο...Τον λάτρευα αυτόν τον τραχανά και μου άρεσε να τον τρώω νωπό, πριν ακόμα τον κόψουν σε μικρά κομμάτια και τον απλώσουν πάνω σε τραπέζια για να ξεραθεί...Με αυτό το υλικό, το πλιγούρι αλλά και φρέσκα μανιτάρια ας φτιάξουμε ένα πανεύκολο, νοστιμότατο και θρεπτικότατο πιάτο, ιδανικό για χορτοφάγους και όχι μόνο...
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com
Κατηγορία: Δημητριακά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το helengrblog.blogspot.com