Δροσερό επιδόρπιο πορτοκαλιού με ζελέ και καβουρδισμένα αμύγδαλα

Καταχωρήθηκε στις 15/01/14

1 Ψήφοι Ψήφισε

Αυτό το επιδόρπιο είναι μία πανδαισία. Ελαφρύ (έχει κυρίως φρούτο), δροσερό (είναι του ψυγείου), χωνευτικό κι αρωματικό (λόγω της φλούδας του πορτοκαλιού) αλλά και νηστίσιμο (με το κατάλληλο ζελέ)! Τι άλλο μπορεί να ζητήσει κανείς από ένα γλύκισμα μετά το φαγητό; Η εποχή του είναι τώρα τον χειμώνα που τα πορτοκάλια μας είναι γλυκά, σαρκώδη και ζουμερά, ενώ προσθέτοντας ζελέ...

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.dailycious.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις