by admin

Επιδόρπιο πορτοκαλιού με ζελέ και καβουρδισμένα αμύγδαλα

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Τοποθετώ τις κομμένες φλούδες σε μία κατσαρόλα, προσθέτω την ζάχαρη και καλύπτω μέχρι την επιφάνεια τους, με νερό. Μόλις πάρει βράση το νερό, χαμηλώνω την θερμοκρασία (4/9) και βράζω τις φλούδες με ανοιχτό το καπάκι για 45’, μέχρι αυτό να εξατμισθεί. Αφήνω τις φλούδες στην άκρη να κρυώσουν για λίγο.     Σερβίρω το επιδόρπιο πορτοκαλιού σε ατομικά μπολάκια, γαρνιρισμένο με άφθονα καβουρδισμένα αμύγδαλα (τα οποία αφήνω για το τέλος για να μην νοτίσουν). Τέλος, αυτό είναι από τα γλυκά που γίνεται καλύτερο με κάθε μέρα που περνάει.      
Διάβασε τη συνταγή στο www.greekmasa.gr
Κατηγορία: Επιδόρπια

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.greekmasa.gr