67
Υλικά
- φραμπουάζ 550 γρ
- ζάχαρη 250 γρ
- ασπράδι 5 τμχ
- κρέμα γάλακτος 400 ml
- κρέμα γάλακτος 200 ml
Αυτό το παγωμένο σουφλέ σμέουρων δείχνει πάντα υπέροχο και αποτελεί θέμα συζήτησης. Μπορείτε να το φτιάξετε μέρες νωρίτερα, κερδίζοντας περισσότερο χρόνο με τους καλεσμένους σας.
Υλικά:
550γρ. σμέουρα
250γρ. ψιλή ζάχαρη
5 ασπράδια αυγού
400 ml κρέμα γάλακτος, για χτύπημα
200 ml επιπλέον κρέμα γάλακτος
φρέσκα σμέουρα, για γαρνίρισμα
κλωνάρια φρέσκου δυόσμου, για γαρνίρισμα...
Διάβασε τη συνταγή στο glykesamartiesp.blogspot.com