Ψητά αχλάδια με μασκαρπόνε και θυμάρι

Καταχωρήθηκε στις 12/12/12

1 Ψήφοι Ψήφισε

Απολαυστικός συνδυασμός! Υλικά 8 μεγάλα αχλάδια, τα κόβουμε στη μέση και αφαιρούμε τα κουκούτσια 2 κ.σ. φρεσκοστυμμένο χυμό λεμονιού 1 κ.σ. βούτυρο ανάλατο σε κύβους 1 κ.σ. ζάχαρη 3 κ.σ. νερό 5 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι Για την κρέμα: 1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος χτυπημένη 1 μπαστουνάκι βανίλια 1/2 φλιτζάνι μασκαρπόνε 1 κ.σ. ζάχαρη άχνη ...

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.toarkoudi.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις