69
Υλικά
- χυμός ροδιού 500 ml
- ζάχαρη 100 γρ
- χυμός λεμονιού 2 κσ
- κανέλα 2 ξύλο/α
- γαρύφαλλο 10 τμχ
- αστεροειδής γλυκάνισος 1 τμχ
- αχλάδι 4 τμχ
- ρόδι 1 τμχ
- σιρόπι ροδιού 1 σφην
- γρεναδίνη 1 σφην
Τα ψητά αχλάδια μέσα στο ρουμπινί σιρόπι ροδιού είναι όμορφα και εορταστικά! Είναι πολύ πιο δελεαστικό από μια τυπική φρουτοσαλάτα… Αν χρειάζεται κάποιο συνοδευτικό θα πρότεινα λίγο ελληνικό γιαούρτι, λουσμένο με τη γρεναδίνη και τίποτε άλλο. Δικά σας!
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es