61
Υλικά
- μαρέγκες 8 τμχ
- λάϊμ 2 τμχ
- λεμόνι 1 τμχ
- φρούτα του πάθους 2 τμχ
- μάνγκο 0.33 τμχ
- βούτυρο 100 γρ
- κρόκοι 4 τμχ
- ζάχαρη 150 γρ
- φιστίκι Αιγίνης 100 γρ
- κρέμα γάλακτος 200 ml
- ζάχαρη άχνη 2 κσ
Αυτά είναι επιδόρπια με χαρακτήρα! Αυτή, η συγκεκριμένη συνταγή που παρουσιάζουμε σήμερα, πετυχαίνει την γευστική ένταση χρησιμοποιώντας λάιμ και λεμόνι, που έρχονται σε ισορροπία με τη βοήθεια του γλυκού και εξωτικού πάσσιον φρουτ. Ταυτόχρονα πετυχαίνει εύρος υφών, από το αφρώδες της σαντιγύ ως το τραγανό των φυστικιών και ανάμεσά τους την μαστιχωτή γλυκιά μαγεία της μαρέγκας και την μεταξένια έντονη αίσθηση της πηχτής κρέμας των φρούτων.
Διάβασε τη συνταγή στο caruso.gr