ΓΛΑΣΣΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ "ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ"

Καταχωρήθηκε στις 28/10/13

3 Ψήφοι Ψήφισε

Το γυαλιστερό γλάσσο σοκολάτας, το λεγομενο και γλάσσο "καθρέφτης" επικαλύπτει υπέροχα τούρτες και παντεσπάνια και δίνει εντυπωσιακή εμφάνιση! Η δόση που σας παραθέτω είναι αρκετή για να καλύψει μία τούρτα με κανονικό ύψος (8 εκ.) και διάμετρο 24εκ. Βαθμός δυσκολίας : μέτρια δύσκολο Υλικά : 175gr νερό,                150gr κρέμα γάλακτος,                225gr ζάχαρη κρυσταλλική,                75gr κακάο άγλυκο,                7,5gr ζελατίνη σε φύλλα.  Προετοιμασία : Πρώτα απ' όλα, μουλιάστε την ζελατίνη σε κρύο νερό για 15 λεπτά. Σε ενα κατσαρολάκι, βάλτε το νερό, την κρέμα γάλακτος, την ζάχαρη και το κακάο και αφήστε τα να βράσουν...

Διάβασε τη συνταγή στο https://illaboratoriodimmskg.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις