303
Πώς φτιάχνουμε καραμέλα από ζαχαρούχο γάλα - από «Τα φαγητά της γιαγιάς»Δεν υπάρχει τίποτα πιο νόστιμο από την καραμέλα γάλακτος, όπως και να την φτιάξουμε, με ότι και να την συνδυάσουμε, η καραμέλα είναι πάντα πειρασμός. Ο ωραιότερος, για μένα, από τους τρόπους παρασκευής της, είναι η καραμέλα που γίνεται από συμπυκνωμένο, ζαχαρούχο γάλα, το γνωστό και ως dulce de leche. Καραμέλα από ζαχαρούχο μπορούμε να φτιάξουμε με τρεις τρόπους, πάμε να δούμε πώς το κάνουμε.
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com