Σιρόπι Φράουλα για Παγωτά, Τσηζ Κέϊκ κ.λ.π.

Καταχωρήθηκε στις 13/09/09

3 Ψήφοι Ψήφισε

Βάζουμε σε μια κατσαρόλα να βράσουν 4  φλυτζάνια πλυμένες και κομμένες στα τέσσερα φράουλες, με 1 φλυτζάνι νερό. Μόλις αρχίσει να βράζει, χαμηλώνουμε την φωτιά και αφήνουμε να σιγοβράσουν για 10 λεπτά. Λυώνουμε τις βρασμένες φράουλες στο multi, να γίνουν ένας λείος και αραιός πολτός. Βάζουμε πάλι τις φράουλες στην κατσαρόλα, μαζί με 2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού, μία κουταλιά της σούπας

Διάβασε τη συνταγή στο https://teleialysh.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις