by admin

Αχλάδια βρασμένα σε γλυκό κρασί Παρλιάρου

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Υλικά

6 αχλάδια αρκετά σφιχτά
750 γρ. (1 μπουκάλι) κρασί Μοσχάτο (γλυκό)
2 κλωναράκια βανίλιας, κομμένα κατά μήκος στη μέση
φλούδα και χυμός από 1 πορτοκάλι

Διάβασε τη συνταγή στο www.steliosparliaros.gr
Κατηγορία: Γλυκά με φρούτα
Συνταγή από Παρλιάρος

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.steliosparliaros.gr