by admin

δαμάσκηνα κομπόστα

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Αν θέλετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο βράσιμο κρασί ή κονιάκ ή ρούμι (χικ!). Χρησιμοποιείτε κρασί και νερό σε ίσα μέρη (όσο κρασί τόσο νερό) ή προσθέτετε μαζί με τη ζάχαρη λίγο κονιάκ ή ρούμι. ~
Διάβασε τη συνταγή στο www.pastrychef.gr
Κατηγορία: Γλυκά με φρούτα
Περισσότερες συνταγές: κομπόστα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.pastrychef.gr