106
Υλικά
- αχλάδι 4 τμχ
- ζάχαρη 100 γρ
- κρέμα βαλσαμικού 3 κσ
- βούτυρο 30 γρ
- τυρί κρέμα 250 γρ
- γιαούρτι 250 γρ
- ζάχαρη άχνη 50 γρ
- μπισκότα digestive 150 γρ
4 ΑΧΛΑΔΙΑ 200 ML ΝΕΡΟ 100 ΓΡ. ΖΑΧΑΡΗ 3 Κ.Σ. ΚΡΕΜΑ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟΥ ΣΥΚΟ KALAMATA PAPADIMITRIOU 30 ΓΡ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK 250 ΓΡ. ARLA ΦΡΕΣΚΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ 250 ΓΡ. ΓΙΑΟΥΡΤΙ 50 ΓΡ. ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ 150 ΓΡ. ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΤΥΠΟΥ DIGESTIVE ΚΡΕΜΑ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΚΟ KALAMATA PAPADIMITRIOU ΦΥΛΛΑ ΔΥΟΣΜΟΥ
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr