by admin

Κυδώνια κρασάτα "Ερσούλα"

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά: 8 μέτρια κυδώνια 1 κιλό ζάχαρη κρασί νάμα κανέλα τριαντάφυλλο νερό Εκτέλεση: Καθαρίζουμε και κόβουμε σε φέτες τα κυδώνια πετώντας το σκληρό τμήμα. Περιχύνουμε με τη ζάχαρη και το κρασί. Κατόπιν ρίχνουμε την κανέλα και το τριαντάφυλλο αναλογικά πάνω σε όλα τα κυδώνια....
Διάβασε τη συνταγή στο greekcook.gr
Κατηγορία: Γλυκά με φρούτα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το greekcook.gr