Υπέροχη απλότητα: ζαχαρωμένη φλούδα εσπεριδοειδών

Καταχωρήθηκε στις 09/03/11

4 Ψήφοι Ψήφισε

Τις δοκίμασα στο σπίτι της φίλης της μητέρας μου, πολίτισσας με ταλαντούχο χέρι στην κουζίνα και ενθουσιάστηκα: ζαχαρωμένες φλούδες πορτοκάλι και λεμόνι, τραγανές, γλυκιές και λίγο πικρές ταυτόχρονα, μια γεύση εντελώς vintage, αλλά πραγματικά υπέροχη. Οι αγοραστές είναι απαίσιες και γι’αυτό δεν είχα σκεφτεί ποτέ να φτιάξω, αλλά αν δοκιμάσετε σπιτίσιες, θα εκπλαγείτε από τη νοστιμιά!

Διάβασε τη συνταγή στο http://foodjunkie.eu

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις