Γιαουρτογλυκό με ΠΤΙ-ΜΠΕΡ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ στο ταψί

Καταχωρήθηκε στις 18/03/14

5 Ψήφοι Ψήφισε

Χρόνος Προετοιμασίας: 20' Για 24 μερίδες Υλικά 1 πακέτο ΠΤΙ-ΜΠΕΡ Παπαδοπούλου 500 g στραγγάτο γιαούρτι 7% λιπαρά 250 ml πλήρες φρέσκο γάλα (1 κούπα) 100 g ζάχαρη (7 κουταλιές της σούπας) 50 g κορν φλάουρ (5 κουταλιές της σούπας)

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.dietup.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις