by admin

Γιαουρτόγλυκο Σιροπιαστό με Αμύγδαλα – Yogurt and Almond Pie with Syrup

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Γιαουρτόγλυκο το ονόμαζε η μητέρα μου και όχι αμυγδαλόπιτα! Αφράτο,
ζουμερό, πλούσιο σε αμυγδαλόψυχα ήταν το αγαπημένο μας!

Μας το έφτιαχνε κάθε Πάσχα, όταν οι ντόπιοι κτηνοτρόφοι μας χάριζαν πρόβιο
γάλα κι εκείνη έπηζε ένα υπέροχο σπιτικό γιαούρτι! Αυτό το γιαούρτι
χρησιμοποιούσε για την Παρασκευή του.

Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com
Κατηγορία: Γλυκά ψυγείου
Περισσότερες συνταγές: γιαουρτογλυκό

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το helengrblog.blogspot.com