100
Υλικά
- φρυγανιές 10 τμχ
- ζάχαρη 100 γρ
- κανέλα 1 ξύλο/α
- γαρύφαλλο 6 τμχ
- λικέρ κανέλας 1 σφην
- γάλα 1 λτ
- νισεστέ 3 κσ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κσ
- ρυζάλευρο 2 κσ
- κρόκοι 2 τμχ
- ζάχαρη 1 φλ
- κανέλα 1 κγ
- κρέμα γάλακτος 300 ml
- ζάχαρη άχνη 70 γρ
- φιλέ αμυγδάλου 0.5 φλ
- κανέλα 0.5 κγ
- γαρύφαλλο 0.5 κγ
- μοσχοκάρυδο 0.5 κγ
- πιπερόριζα 0.5 κγ
Το γλυκό της κυρά Πολυτίμης από τη Σμύρνη το φτιάχνουν σε κάθε γωνιά της
Ελλάδας και παντού μνημονεύεται το όνομα της. Ναστε καλά εκεί που
είσαστε κυρ Ηλία και κυρά Πολυτίμη και ευχαριστούμε για τη γλύκα και τις
πολύτιμες αναμνήσεις, που μας χαρίσατε !!!
Ελλάδας και παντού μνημονεύεται το όνομα της. Ναστε καλά εκεί που
είσαστε κυρ Ηλία και κυρά Πολυτίμη και ευχαριστούμε για τη γλύκα και τις
πολύτιμες αναμνήσεις, που μας χαρίσατε !!!
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com