117
Υλικά
- μαργαρίνη 250 γρ
- σοκολάτα 200 γρ
- αυγά 4 τμχ
- ζάχαρη 350 γρ
- εκχύλισμα βανίλιας 1 κγ
- βανίλια 1 τμχ
- αμαρέτο 0.25 φλ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 125 γρ
- φαρίνα 125 γρ
- καρύδια 150 γρ
- λευκή σοκολάτα 150 γρ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- γάλα φρέσκο 1 λτ
- ζάχαρη 100 γρ
- άνθος αραβοσίτου 100 γρ
- σοκολάτα 200 γρ
- κρέμα γάλακτος 300 γρ
- αμαρέτο 2 κσ
- μέλι 1 κσ
250 γρ. μαργαρίνη 200 γρ. σοκολάτα ψιλοκομμένη 4 μεγάλα αβγά 350 γρ. ζάχαρη 1 κ.γ. υγρή βανίλια ή κάψουλα βανίλιας 1/4 φλ. λικέρ Αμαρέτο 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ 125 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις ή αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 150 γρ. καρυδόψιχα ψιλοκομμένη 150 γρ. λευκή σοκολάτα σε κομματάκια 1 πρέζα αλάτι Για την κρέμα 1 λίτρο φρέσκο γάλα 100 γρ. ζάχαρη 100 γρ. άνθος αραβοσίτου ή κορν φλάουρ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.argiro.gr