103
Υλικά
- λευκή σοκολάτα 340 γρ
- ελαιόλαδο 35 γρ
- ζάχαρη 180 γρ
- χυμός λεμονιού 220 γρ
- αυγά 4 τμχ
- κρόκοι 1 τμχ
- ελαιόλαδο -
- φύλλο κρούστας -
- ζάχαρη -
Από τον Chef Patissier Δημήτρη Οικονομίδη Ημερομηνία προβολής 07/02/13 - ΥΛΙΚΑ Για την κρέμα: 340 γρ. λευκή σοκολάτα 35 γρ. ελαιόλαδο Άλτις Απαλό 180 γρ. ζάχαρη 220 γρ. χυμό λεμόνι 4 αβγα
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr