by admin

Μιλφέιγ με κρέμα λεμονιού

No ratings yet

  (1)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά:3 φύλλα σφολιάτας καλής ποιότηταςζάχαρη άχνη για πασπάλισμαΓια την κρέμα:1 κιλό γάλα πλήρες200 γραμμ. ζάχαρη130 γραμμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις4 αυγάξύσμα από 2 λεμόνια40 γραμμ. βούτυρο αγελάδοςΠροθερμαίνουμε τον φούρνο στους 160oC. Ξεπαγώνουμε τα φύλλα σφολιάτας, εάν είναι κατεψυγμένα, και τα απλώνουμε στις λαμαρίνες του φούρνου. Τρυπάμε όλη την επιφάνειά τους με ένα πιρούνι και τα ψήνουμε για τουλάχιστον 1 ώρα, έως ότου η σφολιάτα να σπάει.Για την κρέμα: Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το γάλα μαζί με 50 γραμμ. από τη ζάχαρη και τοποθετούμε το σκεύος στη φωτιά. Ανακατεύουμε το αλεύρι με τ
Διάβασε τη συνταγή στο meletw-syntages.blogspot.com
Κατηγορία: Γλυκά ψυγείου
Περισσότερες συνταγές: μιλφέϊγ

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το meletw-syntages.blogspot.com