Μιλφέιγ με κρέμα παρφέ σοκολάτα και κρέμα πατισερί βανίλια

Καταχωρήθηκε στις 13/12/14

19 Ψήφοι Ψήφισε

1 φύλλο σφολιάτα του χεριού σας Alfa λίγη ζάχαρη άχνη κρέμα παρφέ σοκολάτα 4 κρόκους 125 γρ. ζάχαρη 100 γρ. γάλα 150 γρ. σοκολάτα ψιλοκομμένη 70% περιεκτικότητα σε κακάο 2 πρέζες αλάτι 200 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά πολύ κρύα Κρέμα πατισερί βανίλια 500 γρ. γάλα 4 κρόκους 125 γρ. ζάχαρη 30 γρ. κορν φλάουρ 30 γρ. αλεύρι 1 μπαστούνι βανίλιας ή μια βανίλια

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.argiro.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις