53
Υλικά
- γιαούρτι 150 γρ
- σιρόπι σοκολάτας 100 γρ
- κόκκινο κρασί 100 γρ
- κρέμα γάλακτος 100 γρ
- χυμός πορτοκαλιού 5 κσ
- αμύγδαλα 1 κσ
- βούτυρο 50 γρ
- ασπράδι 1 τμχ
- αλεύρι 50 γρ
- ζάχαρη άχνη 50 γρ
- αλεύρι -
Υλικά150 γρ. γιαούρτι100 γρ. έτοιμο σιρόπι σοκολάτας 100 γρ. κόκκινο κρασί 100 γρ κρέμα γάλακτος5 κ.σ. χυμός πορτοκάλι 1 κ.α. αμύγδαλα κομμένα σε μακρόστενες λουρίδες50 γρ. βούτυρο 1 ασπράδι αυγού50 γρ. αλεύρι 50 γρ. ζάχαρη άχνη αλεύρι για το άνοιγμαΕκτέλεσηΧτυπάμε καλά το βούτυρο με τη ζάχαρη άχνη, το ασπράδι και το αλεύρι. Στρώνουμε ένα ταψί με λαδόκολα.Ανοίγουμε τη ζύμη πάνω σε αλευρωμένη επιφάνεια και με ένα ποτήρι κόβουμε δισκάκια και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200΄βαθμούς για 6 λεπτά Αφήνουμε τα δισκάκια να κρυώσουν λίγο και τα αλείφουμε με το γλάσο
Διάβασε τη συνταγή στο glykesamartiesp.blogspot.com