117
Υλικά
- φύλλο κανταΐφι 250 γρ
- γκούντα 3 φέτ
- μαγιονέζα 3 κσ
- σαλάμι μπίρας 6 φέτ
- ντοματίνια 2 τμχ
Τοποθετούμε τις χάρτινες θήκες στο ταψάκι και γεμίζουμε κάθε μία,με κανταΐφι μέχρι επάνω. Σε ένα πιάτο ανακατεύουμε το κίτρινο τυρί σε κομματάκια, το σαλάμι επίσης σε κομματάκια και τη μαγιονέζα. Ρίχνουμε απο ένα κουταλάκι του γλυκού σε κάθε φωλίτσα και απο πάνω βάζουμε μια φετούλα ντοματίνι.
Διάβασε τη συνταγή στο fetoula.blogspot.com