by admin

Εκμέκ κανταΐφι

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Εκμέκ κανταϊφι το λέμε επειδή η βάση του είναι φύλλο κανταϊφιού, εναλλακτική και γρήγορη λύση, αντί της σιροπιαστής βάσης ψωμιού που θέλει η αυθεντική συνταγή. Η κρέμα από πάνω δεν είναι βέβαια βουβαλίσιο καϊμάκι, αλλά μια χαρά ταιριάζει και μια καλή κρέμα γάλακτος κτυπημένη σε σαντιγύ. Το γλυκό είναι πια τόσο συνηθισμένο που θα έλεγα ότι έχει καταλήξει να είναι παραδοσιακό για το κλείσιμο τραπεζιών!
Διάβασε τη συνταγή στο www.cretangastronomy.gr
Κατηγορία: Γλυκά σιροπιαστά
Περισσότερες συνταγές: εκμέκ κανταΐφι

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.cretangastronomy.gr