63
Υλικά
- ζάχαρη 700 γρ
- λεμόνι 0.5 τμχ
- ζάχαρη 400 γρ
- γάλα 1 λτ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 12 κσ
- κορν φλάουρ 4 κσ
- βανίλια 1 τμχ
- βούτυρο 1 κσ
- φύλλο κανταΐφι 400 γρ
- βούτυρο 200 γρ
- κρέμα γάλακτος 330 ml
- ζάχαρη άχνη 2 κγ
Υλικά Για το σιρόπι Ζάχαρη 700 γρ Νερό 800 ml Λεμόνι 1/2 από τον χυμό του Για την κρέμα Ζάχαρη 400 γρ Γάλα 1 λίτρο Νερό 270 ml Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 12 κουταλιές σούπας Κορν φλαουρ ΓΙΩΤΗΣ 4 κουταλιές σούπας Βανίλια 1 τεμ σε σκόνη Βούτυρο 1 κουταλιά σούπας Για την βάση Καταϊφι 400 γρ Βούτυρο 200 γρ λιωμένο Για την σαντιγί Κρέμα γάλακτος 330 ml Άχνη ζάχαρη 2 κουταλάκια γλυκού
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr