by admin

Ένα ρεβανί μόνον με αλεύρι

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Κυριακάτικο, διαχρονικό γλυκό σήμερα σε μια αυτοσχέδια εκδοχή που την έκανα διατηρώντας επιφυλάξεις αλλά τελικά μου προέκυψε υπέροχη! Πώς θα μπορούσα να χαρακτηρίσω αλλιώς αυτό το χρυσαφένιο γλυκό που έχει τις ρίζες του βαθιά στην παραδοσιακή ελληνική κουζίνα ενώ μπορεί να υποστηρίξει χίλιες παραλλαγές παραμένοντας η απόλυτη, σιροπιασμένη γλυκολιχουδιά;; Αυτή τη φορά υποδέχθηκε το καλαμποκάλευρο και ένα γλάσο λεμονιού που του χάρισαν ένα διαφορετικό στυλ... δοκιμάστε το και δεν θα το μετανιώσετε!...
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com
Κατηγορία: Γλυκά σιροπιαστά
Περισσότερες συνταγές: γλάσο λεμονιού, ραβανί

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το tantekiki.blogspot.com