261
Υλικά
- φύλλο κρούστας 1 πκτ
- βούτυρο γάλακτος 1 πκτ
- ζαχαρούχο γάλα 1 κουτί
- ινδοκάρυδο 300 γρ
- λικέρ καρύδας 1 σφην
- βανίλια 1 τμχ
- ζάχαρη 1 ποτ
- πορτοκάλια 1 τμχ
Υλικα
ενα πακετο φυλλο κρουστας το
οποιο ανοιγετε τελειως και το κοβετε με την μακρια μερια προς εσας σε
τρια ισα μερη..τα οποια στοιβαζετε το ενα πανω στο αλλο
ενα πακετο βουτυρο γαλακτος λιωμενο
ενα κουτι ζαχαρουχο γαλα ,
ινδικη καρυδα περιπου δυο πακετα η χυμα περιπου 300 γρ..η οσο σηκωσει
ενα σφηνακι λικερ μαλιμπου η μια βανιλια
σιροπι
ενα ποτηρι ζαχαρη
εναμιση ποτηρι νερο
χυμο ενος πορτοκαλιου
ενα πακετο φυλλο κρουστας το
οποιο ανοιγετε τελειως και το κοβετε με την μακρια μερια προς εσας σε
τρια ισα μερη..τα οποια στοιβαζετε το ενα πανω στο αλλο
ενα πακετο βουτυρο γαλακτος λιωμενο
ενα κουτι ζαχαρουχο γαλα ,
ινδικη καρυδα περιπου δυο πακετα η χυμα περιπου 300 γρ..η οσο σηκωσει
ενα σφηνακι λικερ μαλιμπου η μια βανιλια
σιροπι
ενα ποτηρι ζαχαρη
εναμιση ποτηρι νερο
χυμο ενος πορτοκαλιου
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com