50
Υλικά
- φύλλο κρούστας 7 φύλλα
- βούτυρο αγελάδος 150 γρ
- βανίλια 0.5 κλων
- πορτοκάλια τμχ
- μοσχοκάρυδο τμχ
- αυγά 1 τμχ
- ζάχαρη 200 γρ
- σιμιγδάλι ψιλό 50 γρ
- μέλι 60 γρ
Υλικά 7 φύλλα κρούστας για γλυκά 150 γρ. βούτυρο αγελάδος 1/2 κλωναράκι φρέσκιας βανίλιας (εναλλακτικά, χρησιμοποιούμε ξύσμα λεμονιού ή πορτοκαλιού ακέρωτου, μοσχοκάρυδο, κανέλα, αστεροειδή γλυκάνισο ή βανιλίνη) 750 γρ. γάλα φρέσκο, πλήρες 1 αυγό 200 γρ. ζάχαρη 50 γρ. σιμιγδάλι ψιλό 60 γρ. μέλι, για το σερβίρισμα
Διάβασε τη συνταγή στο www.glykesistories.gr