105
Υλικά
- φύλλο κρούστας 1 πκτ
- γάλα φρέσκο 600 ml
- κρέμα γάλακτος 400 ml
- βούτυρο αγελάδος 3 κσ
- αυγά 4 τμχ
- βανίλια 2 τμχ
- πορτοκάλια 1 τμχ
- βούτυρο αγελάδος 1 πκτ
- ζάχαρη 700 γρ
- πορτοκάλια 1 τμχ
- χυμός λεμονιού 1 κσ
- κανέλα 1 ξύλο/α
Η συνταγή γι᾿ αυτό το «κολασμένο» γαλακτομπούρεκο, είναι της αγαπημένης μου θείας, της Ελένης. Είναι η συνταγή που έφτιαχνε στο ζαχαροπλαστείο που εργαζόταν. Δοκιμάστε το με δική σας ευθύνη, για την ποσότητα που θα φάτε!...
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com