Καταχωρήθηκε στις 24/12/14
Υλικά
- φύλλο κανταΐφι
- βούτυρο
- αμύγδαλα
- κουβερτούρα
- ζάχαρη και 4 ακόμα υλικά
Υλικά Καταϊφι 300 γρ Βούτυρο 2οο γρ. Αμύγδαλα 30-40 ολόκληρα Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ 100 γρ λιωμένη Για το σιρόπι Ζάχαρη 1 1/2 κούπα του τσαγιού Νερό 2 κούπες τσαγιού Λεμόνι 1/2 λεμόνι τον χυμό του Μέλι 2 κουταλιές της σούπας Κανέλα 1 ξυλάκι Πορτοκάλι 1 1/2 χυμό και ξύσμα
Διάβασε τη συνταγή στο https://www.chefoulis.gr