118
Υλικά
- γάλα 1 λτ
- ζάχαρη 220 γρ
- αυγά 2 τμχ
- βούτυρο αγελάδος 30 γρ
- πορτοκάλια 2 τμχ
- σιμιγδάλι ψιλό 110 γρ
- φύλλο κανταΐφι 1 γρ
- φρέσκο βούτυρο 200 γρ
- ζάχαρη 1300 γρ
- γλυκόζη 150 ml
- κανέλα 2 ξύλο/α
- πορτοκάλια 1 τμχ
ΥΛΙΚΑ (για περίπου 30 κομμάτια) Για την κρέμα 1 λίτρο γάλα 220 γρ. ζάχαρη 2 αβγά 30 γρ. βούτυρο αγελάδος ξύσμα από 2 πορτοκάλια, ακέρωτα 110 γρ. σιμιγδάλι ψιλό Για το κανταΐφι 1.000 γρ. φύλλο κανταΐφι 200 γρ. φρέσκο βούτυρο τύπου Κερκύρας, λιωμένο Για το σιρόπι 680 ml νερό 1.300 γρ. ζάχαρη 150 ml σιρόπι γλυκόζης 2 ξυλάκια κανέλας χυμό από 1 πορτοκάλι
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com