by admin

Καταΐφι με καϊμάκι, βύσσινο και φιστίκι Αιγίνης

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

...Στάζουμε λίγο σιρόπι από το γλυκό βύσσινο στο πιάτο και ακουμπάμε από πάνω τη φωλιά από τραγανό καταΐφι (για να μη γλιστράει). Γεμίζουμε με παγωτό καϊμάκι, περιχύνουμε με γλυκό κουταλιού βύσσινο και πασπαλίζουμε με ψίχα φιστικιού Αιγίνης. Το ετοιμάζουμε την ώρα που πρόκειται να σερβίρουμε. Το μπόλικο σιρόπι από το γλυκό κουταλιού κάνει όλη τη διαφορά!...
Διάβασε τη συνταγή στο argiro.gr
Κατηγορία: Γλυκά σιροπιαστά
Περισσότερες συνταγές: κανταΐφι με παγωτό, παγωτό καϊμάκι

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το argiro.gr