52
Υλικά 1/2 κιλού καταϊφι 1 κούπα βούτυρο καθαρισμένο και λιωμένο 1/2 κιλού ανθότυρο 1 1/2 κούπας κρέμα γάλακτος 1/2 κουταλάκι βανίλια 1 κούπα φιστίκι Αίγινας ανάλατο και ψημένο Για το σιρόπι 3 κούπες ζάχαρη 2 κούπες νερό 1 κουταλιά χυμό λεμονιού Ατομα: 10-12 Μερίδες Χρόνος προετοιμασίας: 20' Χρόνος ψησίματος: 1 ώρα Εκτέλεση Ετοιμάστε τη γέμιση. Σ' ένα μπολ λιώστε το ανθότυρο με το πηρούνι...
Διάβασε τη συνταγή στο teleialysh.blogspot.com