141
Υλικά
- φύλλο κρούστας 450 γρ
- βούτυρο 100 γρ
- αμύγδαλα 200 γρ
- ζάχαρη άχνη 120 γρ
- κανέλα 1 κγ
- ανθόνερο 2 κσ
- ροδόνερο 2 κσ
- βούτυρο 3 κσ
- μέλι 200 γρ
- πορτοκάλια 1 τμχ
- ανθόνερο 2 κσ
- ροδόνερο 2 κσ
M’Hanncha είναι ένα παραδοσιακό Μαροκινό επιδόρπιο πολύ δημοφιλές και διεθνώς γνωστό, φτιαγμένο με φύλλα κρούστας και γέμιση αμυγδαλόπαστας. Τυλίγεται σε σπείρα και διαποτίζεται με καυτό σιρόπι μελιού, αρωματισμένο με ξύσμα πορτοκαλιού και ανθόνερο.Υπέροχες οι γεύσεις και τα αρώματα των βουτυρωμένων, κριτσανιστών φύλλων, των αιθέριων ελαίων των εσπεριδοειδών, της κανέλας και την ευγενική γλυκύτητα του μελιού.
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es