70
Υλικά
- φύλλο κρούστας 200 γρ
- βούτυρο αγελάδος 100 γρ
- ζελατίνη 20 γρ
- κρέμα γάλακτος 900 γρ
- γάλα φρέσκο 150 γρ
- ζάχαρη 100 γρ
- κανέλα 0.5 κγ
- γαρύφαλλο 0.25 κγ
- πορτοκάλια 1 τμχ
- καρύδια 100 γρ
- φιστίκι Αιγίνης 50 γρ
Ένα από τα πολλά πρόσωπα της πανακότας έχει γεύση Ανατολής. Υλικά Για τα φύλλα 200 γρ. φύλλο κρούστας 100 γρ. βούτυρο αγελάδος Για την πανακότα 20 γρ. φύλλα ζελατίνης 900 γρ. κρέμα γάλακτος 35% - 36% λιπαρά 150 γρ. φρέσκο γάλα, πλήρες 100 γρ. ζάχαρη 1/2 κουτ. γλυκού κανέλα 1/4 κουτ. γλυκού τριμμένο γαρίφαλο ξύσμα από 1 πορτοκάλι (ακέρωτο) 100 γρ. καρύδια...
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr