57
Υλικά
- αυγά 3 τμχ
- σπορέλαιο 12 φλ
- γάλα 12 φλ
- ζάχαρη 34 φλ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 φλ
- ινδοκάρυδο 150 γρ
- βανίλια 2 τμχ
- κανέλα 12 κγ
- ζάχαρη 700 γρ
- κανέλα 1 ξύλο/α
- βανίλια 2 τμχ
- πορτοκάλια 1 τμχ
- γάλα 13 λτ
- ζάχαρη 300 γρ
- νισεστέ 110 γρ
- κορν φλάουρ 110 γρ
- αυγά 4 τμχ
- κρέμα γάλακτος 400 γρ
- βανίλια 2 τμχ
- κανέλα 14 κγ
- πορτοκάλια 1 τμχ
Ένα διαφορέτικο ραβανί με καταπληκτική κρέμα! Υλικά 3 αυγά 12 φλυτζάνι του τσαγιού σπορέλαιο 12 φλυτζάνι του τσαγιού γάλα 34 φλυτζάνι του τσαγιού ζάχαρη 1 φλυτζάνι του τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις 150 γρ. ινδοκάρυδο...
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr