by admin

Ραβανί με Ινδική καρύδα

No ratings yet

  (1)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά για 10 άτομα

6 κρόκοι αυγών
6 ασπράδια αυγών
140 γρ. σιμιγδάλι ψιλό
140 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
70 γρ. αλεύρι
50 γρ. ινδική καρύδα

Σιρόπι

300 γρ. ζάχαρη
300 γρ. νερό
1 λεμόνι κομμένο στα 2
100 γρ. ινδική καρύδα για το σερβίρισμα (πασπάλισμα)

Εκτέλεση

Χτυπάμε τους κρόκους με τα 2/3 της ζάχαρης μέχρι να αφρατέψουν και να ασπρίσουν. Χτυπάμε τα ασπράδια με το 1/3 της ζάχαρης σε σφικτή μαρέγκα και προσθέτουμε το μισό μείγμα στο μείγμα με τους κρόκους και τη ζάχαρη.
Ρίχνουμε το σιμιγδάλι με το αλεύρι και την καρύδα, προσθέτουμε τη υπόλοιπη μαρέγκα και ανακατεύουμε με μια κουτάλα. Ανακατε

Διάβασε τη συνταγή στο www.e-syntages.gr
Κατηγορία: Γλυκά σιροπιαστά
Περισσότερες συνταγές: ραβανί

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.e-syntages.gr