47
Υλικά
- αυγά 8 τμχ
- μπέκιν πάουντερ 2 φακ
- μαργαρίνη 250 γρ
- γάλα 500 ml
- καρύδα 400 γρ
- σιμιγδάλι ψιλό 600 γρ
- ζάχαρη 500 γρ
Εύκολη και γρήγορη συνταγή για τους λάτρεις της ινδικής καρύδας. 8 αυγά 2 φακελάκια μπέικιν πάουντερ 250 γρ μαργαρίνη 500 ml γάλα 400 γρ καρύδα 600 γρ ψιλό σιμιγδάλι 500 γρ ζάχαρη λίγο κονιάκ 800 γρ νερό 800 γρ ζάχαρη λίγη κανέλλα,γαρίφαλλο
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr