93
Υλικά
- σιμιγδάλι ψιλό 150 γρ
- ελαιόλαδο 280 ml
- γιαούρτι 250 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 200 γρ
- μπέκιν πάουντερ 2 κγ
- ινδοκάρυδο 70 γρ
- αυγά 5 τμχ
- ζάχαρη 200 γρ
- ζάχαρη 1 κιλ
- λεμόνι 1 τμχ
Υλικά - 150 γρ. σιμιγδάλι ψιλό - 280 ml ελαιόλαδο - 250 γρ. γιαούρτι - 200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις - 2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ - 70 γρ. ινδική καρύδα σε τρίμμα - 5 αυγά - 200 γρ. ζάχαρη - Λικέρ μαστίχας και τρίμμα ινδικής καρύδας για το σερβίρισμα (προαιρετικά) Για το σιρόπι - 800 ml νερό - 1 κιλό κρυσταλλική ζάχαρη - Χυμός από 1 λεμόνι
Διάβασε τη συνταγή στο www.lovecook.gr