Ρεβανί με ινδοκάρυδο Αργυρώς

Καταχωρήθηκε στις 06/11/15

4 Ψήφοι Ψήφισε

125 γρ. αλεύρι 150 γρ. σιμιγδάλι χοντρό 250 γρ. βούτυρο μαλακό 200 γρ. ζάχαρη 70 γρ. ινδοκάρυδο 200 γρ. γιαούρτι αγελαδινό 20 γρ. μπέικιν πάουντερ (1 φακελάκι) 4 μεγάλα αβγά χωρισμένα σε θερμοκρασία δωματίου 1 πρέζα αλάτι 2 βανίλιες ξύσμα λεμονιού 750 γρ. νερό 500 γρ. ζάχαρη 1 φλούδα λεμονιού ινδοκάρυδο φράουλες

Διάβασε τη συνταγή στο https://www.sintagespareas.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις