147
Υλικά
- αλεύρι 125 γρ
- σιμιγδάλι χοντρό 150 γρ
- βούτυρο 250 γρ
- ζάχαρη 700 γρ
- ινδοκάρυδο 70 γρ
- γιαούρτι αγελαδινό 200 γρ
- μπέκιν πάουντερ 20 γρ
- αυγά 4 τμχ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- βανίλια 2 τμχ
- ξύσμα λεμονιού -
- λεμόνι 1 τμχ
- φράουλες -
125 γρ. αλεύρι 150 γρ. σιμιγδάλι χοντρό 250 γρ. βούτυρο μαλακό 200 γρ. ζάχαρη 70 γρ. ινδοκάρυδο 200 γρ. γιαούρτι αγελαδινό 20 γρ. μπέικιν πάουντερ (1 φακελάκι) 4 μεγάλα αβγά χωρισμένα σε θερμοκρασία δωματίου 1 πρέζα αλάτι 2 βανίλιες ξύσμα λεμονιού Για το σιρόπι 750 γρ. νερό 500 γρ. ζάχαρη 1 φλούδα λεμονιού Για το σερβίρισμα ινδοκάρυδο φράουλες
Διάβασε τη συνταγή στο argiro.gr