by admin

Ρεβανί με ινδοκάρυδο και λευκό γλάσο (Το Πρωινό 18.03.14)

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

125 γρ. αλεύρι 150 γρ. σιμιγδάλι χοντρό 250 γρ. βούτυρο μαλακό 200 γρ. ζάχαρη 70 γρ. ινδοκάρυδο 200 γρ. γιαούρτι αγελαδινό 20 γρ. μπέικιν πάουντερ (1 φακελάκι) 4 μεγάλα αβγά χωρισμένα σε θερμοκρασία δωματίου 1 πρέζα αλάτι 2 βανίλιες ξύσμα λεμονιού Για το σιρόπι 750 γρ. νερό 500 γρ. ζάχαρη 1 φλούδα λεμονιού Για το σερβίρισμα ινδοκάρυδο φράουλες
Διάβασε τη συνταγή στο argiro.gr
Κατηγορία: Γλυκά σιροπιαστά
Περισσότερες συνταγές: ραβανί

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το argiro.gr