Ρεβανί με ινδοκάρυδο και λευκό γλάσο (Το Πρωινό 18.03.14)

Καταχωρήθηκε στις 19/03/14

3 Ψήφοι Ψήφισε

125 γρ. αλεύρι 150 γρ. σιμιγδάλι χοντρό 250 γρ. βούτυρο μαλακό 200 γρ. ζάχαρη 70 γρ. ινδοκάρυδο 200 γρ. γιαούρτι αγελαδινό 20 γρ. μπέικιν πάουντερ (1 φακελάκι) 4 μεγάλα αβγά χωρισμένα σε θερμοκρασία δωματίου 1 πρέζα αλάτι 2 βανίλιες ξύσμα λεμονιού Για το σιρόπι 750 γρ. νερό 500 γρ. ζάχαρη 1 φλούδα λεμονιού Για το σερβίρισμα ινδοκάρυδο φράουλες

Διάβασε τη συνταγή στο http://argiro.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις