by admin

σάμαλι παραδοσιακό

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Ο λόγος που αφήνω τα υλικά για το σάμαλι στη λεκάνη για 2 ολόκληρες ώρες είναι, ούτως ώστε να φουσκώσει το σιμιγδάλι με τον χυμό πορτοκαλιού.Βγάζω το σάμαλι από το φούρνο όταν αρχίσει να παίρνει χρώμα (όχι να ψηθεί τελείως).
Διάβασε τη συνταγή στο www.pastrychef.gr
Κατηγορία: Γλυκά σιροπιαστά
Περισσότερες συνταγές: σάμαλι

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.pastrychef.gr