44
Υλικά
- μαστίχα Χίου 0.5 κγ
- μαγειρική σόδα 1 κγ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
Σιρο……φτιάξτε το!!!Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί σε μπολ και ανακατεύουμε με σύρμα να ενωθούν.Χαράζουμε σε κομμάτια και βάζουμε πάνω στο κάθε κομμάτι ένα αμύγδαλο ή πασπαλίζουμε με αμυγδαλάκι φιλέ.Σιροπιάζουμε το ζεστό γλυκό,αμέσως μόλις βγει από το φούρνο,με το επίσης ζεστό σιρόπι. Σερβίρουμε.
Διάβασε τη συνταγή στο magyreuontas.blogspot.com